Verzending en retour

Verzending

Doorgaans zal de bestelling 1 tot 2 werkdagen na betaling verzonden worden met DHL. Je ontvangt een track en trace code op het e-mailadres dat je hebt opgegeven als factuuradres.

Anama hergebruikt verzenddozen, het pakket zal er netjes uitzien, maar je kan zien dat de doos al eens gebruikt is. Daarbinnen zijn de producten ingepakt in pakpapier, zo blijven ze mooi en is het al een feestje om het pakketje open te maken!

Anama knuffeltjes thuisbezorgd

Verzendkosten

Verzendkosten voor huisbezorging op het opgegeven verzendadres zijn €5,50 voor pakketpost en 2,50 voor producten die door de brievenbus passen.

Verzendkosten voor bezorging van pakketten op het DHL ServicePoint zijn €4,50. Het pakket wordt dan verzonden naar het ServicePoint het dichtstbij het opgegeven verzendadres. Je ontvangt een bericht wanneer het pakket klaarligt.

De keuze maak je in de winkelwagen.

Retour

Is het product niet in goede staat aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op via hallo@anama.nl. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je het product met andere reden retourneren? Dat kan zonder opgave van reden. Stuur ook dan even een mail naar hallo@anama.nl. De verzendkosten zijn voor de koper. Zodra het product in goede staat terug is, wordt het aankoopbedrag teruggestort.