Over Anama

Annemarijn_Anama_hippo

Hallo!

Anama is begonnen toen ik als middelbare scholier niet stil kom zitten. Omdat ik altijd bezig was met creatie besloot ik te proberen om een knuffeltje te haken waarvoor mijn moeder een patroon had liggen. Ik heb geleerd te haken van mijn oma, maar niet hoe ik patronen moest lezen. Ik verloor mijn geduld met het omslachtig geschreven patroon en besloot zelf een knuffeltje te bedenken. Dit werd het allereerste Anama patroon: een muis met grote flaporen.

Anama_knuffel_muis_rozeInmiddels kan ik haakpatronen lezen en dus ook zo opschrijven dat jij het kan begrijpen. Het patroon voor de muis is inmiddels geperfectioneerd en omgeschreven naar begrijpelijke notatie en zit nog steeds in de collectie.

In de afgelopen jaren heb ik naast studie en werk een hoop dieren uitgeprobeerd, uitgehaald en opnieuw geprobeerd. De beste resultaten zijn op deze site te koop als haakpatroon en als kant en klare knuffel. De knuffeltjes zijn een grote hit als kraamcadeau! Wil je een knuffel in speciale kleuren bestellen of er een letter op laten zetten? Stuur dan een mail naar hallo@Anama.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Voor mij geeft niets meer voldoening dan het maken van vrolijke producten van hoge kwaliteit. Ik hoop dat jij net zo vrolijk wordt van mijn collectie als ik! Kijk rustig rond in de webshop en aarzel niet om vragen te stellen via het contactformulier of hallo@anama.nl.

Ik wens je nog een vrolijke dag!

Groetjes,

Annemarijn